QUI SOM
Som una empresa internacional formada per professionals de diferents disciplines amb més de 30 anys d’experiència.
Els nostres objectius fonamentals són la creació de projectes de qualitat, sostenibles econòmica i ambientalment, des del rigorós compliment del programa, la integració amb l’entorn, amb un diàleg constant amb els nostres clients.  
La nostra forma de treball te un ampli recorregut, des de la producció pròpia i integrada de tots els processos de desenvolupament dels projecte, fins un grau de col·laboració intensa amb equips d’altres països, amb el mateix rigor i objectius.
L’equip està desenvolupant projectes a Andorra, Espanya, Colòmbia, Argentina, Equador, Perú, Mèxic...
FILOSOFIA
Els valors que formen part de la nostra manera d'entendre l'arquitectura són:
- El conjunt de relacions personales i professionals de l'equip, amb la cerca del benestar en el treballs que permeti aportar a cadascuna de les persones el millor dela seva experiència i creativitat, amb els recursos i mitjans òptims per l'exercici de la professió.
- La col·laboració entre les persones de l'equip, els clients, usuaris amb l'obectiu d'oferir un servei a la col.lectivitat, des del tracte afable i individualitzat a cada client.
- La nostra implicació en els projectes ens permet arribar a un grau de comprensió global i de detall que ajuda a crear edificis de la màxima qualitat i sostenibilitat.
- La creació d'arquitectura que enten i s'adapta al lloc, resolent la dificultat amb una combinació d'ordre, simplicitat i rigor són un dels valors més preuats de la nostra trajectòria.
- La recerca de la innovació de les nostres produccions, que va lligada a una constant atenció i actualització de les novetats de tot tipus que es generen en els processos, materials, sistemes i formes de treball.
- També la concepció de l'arquitectura com a art, cercant en tot moment un aportació de valor en cada un dels projectes en que participem.
ESPECIALITZACIÓ
En la creació de projectes d’àmbit internacional l’equip s’ha especialitzat en equipaments Hotelers, apartaments i Residències d’Estudiants.
Estem construint la Torre Barcelona Centre amb 580 habitacions de Residència d’Estudiants, espais generals, comercials i 70 apartaments, al centre de Bogotà.
Estem desenvolupant projectes de Residències d’Estudiants diferents ciutats de Llatinoamèrica,  Chia, Medellín, Lima, Puebla, Buenos Aires, Rosario, Quito...
Back to Top